استاد حوزه علمیه قم رعایت مسائل بهداشتی را وظیفه ای عقلی، عُرفی، شرعی و اخلاقی دانست و تصریح کرد: همه ما مدیون و شرمنده زحمات کادر درمانی و موظف به کمک به آن ها هستیم.
سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه تعیین جانشین یک امر عقلی و عرفی است و نمیتوان عدم تعیین جانشین را به پیامبر(ص) نسبت داد، گفت: 13 ذیالحجه جبرئیل لقب امیرالمؤمنین را به حضرت علی علیهالسلام داد و فرمود « سلّموا على علىّ بإمرة المؤمنین».
کارشناس مذهبی حرم مطهر کریمه اهل بیت(س) با بیان اینکه ائمه آینه تمام نمای خداوند در زمین هستند و تمام صفات الهی در حد پایینتر در امامان ما وجود دارد، گفت: امام جواد علیهالسلام فرمودند اگر کسی با قلبش به سوی خداوند برود زودتر به نتیجه میرسد از فردی که اعمالی را با اعضا و جوارحش انجام دهد ولی قلبش با خدا نباشد.
استاد حوزه علمیه قم گفت: انسان هنگامی که می میرد تنها اعمال و کارهای خوب پس از مرگ همراه وی هستند و هیچ عاملی غیر از عمل نیک سبب نجات انسان در روز قیامت نمی شود.
استاد حوزه علمیه قم گفت: قرائت قرآن و ذکر صلوات در ماه مبارک رمضان مورد تاکید باشد، قرآن کریم در این ماه نازل شده است که باید در زمینه قرائت آیات الهی اهتمام ویژه ای داشته باشیم.
سخنران حرم حضرت معصومه علیهاالسلام گفت: اساس و سرمایه اسلام، ولایت و محبت اهلبیت(ع) است و سعادت دنیا و آخرت مشروط یه پیوند عمیق و ناگسستنی با حضرات معصومین است.
خطیب حوزوی گفت: انسانهایی که به خداوند اعتقاد ندارند هیچگونه تکیهگاهی ندارند اما انسانهایی که دلشان به نور الهی روشنشده است شرح صدر پیداکرده و درک و فهم آنان زیاد میشود.
خطیب حوزوی با انتقاد از عدم پرداخت خمس از سوی برخی در جامعه، گفت: پرداخت خمس در جامعه به ویژه در قشر ثروتمند بسیار کم شده است، برخی افراد در پرداخت خمس کلاه شرعی درست کرده و از آن فرار می کنند، باید در پرداخت خمس وسواس داشت.
خطیب حوزوی گفت: علامت عقل و زکات آن، این است که انسان های نادان را تحمل کنیم، عقل، انسان را رازدار می کند، انسان عاقل هیچ وقت به بن بست نمی خورد و از چیزی نمی ترسد.
خطیب حوزوی، قرائت قرآن کریم را مقدمه ای بر تدبر در قرآن دانست و گفت: اگر فکر و رفتار قرآنی داشته باشیم بسیاری از مشکلات و گرفتاری های اقتصادی جامعه رفع می شود.
خطیب حوزوی گفت: توبه و استغفار یکی از اعمال ماه رمضان است، هیچ فردی غیر از معصوم نمی تواند ادعا کند که من تا کنون گناه نکرده ام، بنابراین باید گناه های مرتکب شده را با استغفار و توبه پاک کرده و از بین برد.